Auktoriserad takläggare i Borås, Göteborg och Mark

Badrum/Våtrum

Planerar du att göra om badrummet eller tvättstugan? Hör med oss först. Vi arbetar efter Byggkeramikrådets (BKR) branschregler, BBV. Detta innebär användande av godkända tätskiktssystem, i övrigt lämpliga materialval och konstruktioner samt egenkontroll enligt BBV. Vi lämnar ett ifyllt kvalitetsdokument tillsammans med monteringsanvisningar för använda tätskiktssystem till kunden.

Företagets platssättare är medlemmar i PER, Plattsättnings Entreprenörers Riksförening, vilket innebär en extra trygghet för våra kunder vad gäller fortlöpande utbildning, teknisk uppdatering m.m.

Mureri

Behöver du hjälp med Mureri eller Putsning? Vi har murare med stor erfarenhet av alltifrån kakelugnar till hela villor.

Tak

Behöver du se över ditt tak? Vi har stor erfarenhet av takentreprenader på såväl gamla som nya hus. Bjelkenfors Bygg AB är auktoriserade takläggare genom Monier.

Kök

Vi bygger om ditt kök efter dina önskemål. Med lång erfarenhet och gedigen kunskap kan vi rådgöra med dig och komma fram till vad som passar dig bäst.

Vill du totalrenovera eller bara fräscha upp? Förändra planlösningen eller sätta in en kamin?

Måleri

Vi har anställda målare vilket innebär att vi kan hjälpa dig med invändigt och utvändigt måleri samt tapetsering.

Byggentreprenader

Vi åtar oss olika typer av byggentreprenader. Bjelkenfors Bygg AB erbjuder ny- och ombyggnation av villor. Med vår bredd har vi kompetensen för bygg, kakel, målning och mureri i företaget.

Vi har även nära samarbeten med elektriker, rörmokare m.m. för att ditt projekt ska gå så smidigt som möjligt, från början till slut.